miércoles, 16 de abril de 2008

Fotos de Sepultura al Dynamo club 1991 i Roadburn festival 2008





Celtic Frost han deixat d'existir ¡¡¡¡¡¡una tràgica notícia!!!!!!!!!, la banda que encapçelarà el festival dissabte 19 es Enslaved!












No puc si no obviar que Celtic Frost han estat una de les raons principals per les quals vaig decidir visitar el festival en primer lloc, ara a pesar de que l'alternativa es bona no li arriba ni tan sols a... Bé disfrutarem igualment amb grups underground de la talla de Church Of Misery, Trouble, Down i molts d'altres...En uns dies tindré unes fotos per mostrar...






Estas fotos son una pequeña muestra de las muchas que pude hacer con mi primera experiencia con Sepultura en directo, en el club dynamo de eindhoven unos dias antes de su primera visita a nuestro país presentando "Arise" en 1991.
En la mi página de www.myspace.com/badmetaltaste , he puesto una crónica inédita correspondiente a mi visión del GraspopMetalMeeting del año 2006, todo esto debido a que estos dias no voy a poder actualizar la web, el Roadburn festival de Holanda requiere mis atenciones,¡ hasta la vuelta!



1 comentario:

eduslayer dijo...

brutals les fotos del mitic dynamo 91 de sepultura!!!

espero que el Roadburn hagi anat de puta mare !!!!!