sábado, 4 de abril de 2009

AC/DC a Barcelona 2009

Finalment AC/DC van oferir el seu primer concert a Barcelona després de molts anys. El dia que van tocar, el passat 31 de març, era un dia plujós i la espera va ser llarga fins que no van obrir les desitjades portes. A més era l'aniversari de l'Angus, de fet no es va notar res, a part de alguns crits de felicitació, el repertori va ser l'habitual de tota la gira, un setlist estudiat de principi a fi, que dóna per satisfet a qualsevol fan dels Australians.

El concert va ser molt bo tenint en compte el que han sigut, crec que el seu estat de forma no ha desmillorat gens, no com d'altres als que sí que se'ls nota una mica cansats...
AC/DC des de fa molts anys han estat un grup de gran produccions, escenaris mastodòntics i una sonoritat increible per la seva grandaria. Crec que ningú en va sortir decepcionat, però encara em pregunto com poden exhaurir-se tant aviat les entrades i haver persones que no disfruten d'un concert com aquest, i ho dic perquè al meu costat semblava que havia gent que tant li feia i que de fet estaven més interessats en la seua cigarreta o el seu got ple de coca -cola que de prestar l'atenció deguda a tota una institució del rock com són els Australians.

Però del que no hi ha dubte és que tot i no ser gaire amant de concerts amb aquesta grandaria AC/DC ho supleixen amb un excel.lent show ple de clàssics i amb l'aportació fins cert punt efectiva de les noves cançons.
El teloners de tota la gira han estat The Answer, una banda escocesa que ha tingut molta sort, llàstima que per mi no siguin gaire cosa.

Joaquim Valls

No hay comentarios: